Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان مرکزی در سالن جلسات استانداری برگزار و در این جلسه وضعیت روز‌های آلوده و آلایندگی در شهر اراک و شهر‌های بزرگ استان در سال ۱۴۰۰ مورد بررسی قرار گرفت

مهدی زندیه وکیلی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی در حاشیه اولین جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار ما مطالبی را به شرح زیر عنوان کرد:

در این جلسه هواشناسی در خصوص وضعیت بارش‌ها و محیط‌زیست در خصوص بحث آلودگی هوا در شهر‌های مختلف استان به‌ویژه شهر اراک از ابتدای سال ۱۴۰۱ گزارش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ارتباط با آلودگی‌های محلی تصمیمات خوبی اتخاذ شده است و از ۲۲ اسفند ماه تاکنون هیچ‌گونه سوخت مازوت در نیروگاه شازند استفاده نشده است و در این جلسه مصوب شد حداقل تا ۶ ماه آینده به‌هیچ‌وجه نیروگاه از مازوت استفاده نکند.

بحث فیلتراسیون و نحوه کاهش آلودگی هوا در زمان مازوت سوزی در دستورکار این شوراست و همین‌طور خود مسئولین شرکت تولید برق شازند و نیروگاه بررسی‌های لازم را در خصوص فیلتراسیون انجام دادند و مقرر شد که هر چه سریع‌تر این موضوع تعیین تکلیف شود و وضعیتمان را در ارتباط با فیلتراسیون مشخص کنیم.

در ارتباط با بحث فضای سبز شهر اراک مقرر شد شهرداری با همکاری شورای اسلامی شهر تمهیدات لازم برای افزایش فضای سبز اراک را انجام دهد.

اگرچه ما به استاندارد قانون هوای پاک رسیدیم، ولی با توجه به آلودگی‌های موجود باید فضای سبز را خصوصاً در کمربند جنوبی شهر اراک افزایش دهیم.

برای استفاده از ظرفیت‌های آبی مقرر شد از پساب تصفیه‌خانه فاضلاب شهر اراک استفاده شود و استاندار دستور داد هرچه سریع‌تر انعقاد قرارداد بین شرکت آب منطقه‌ای استان و محیط‌زیست و شهرداری اراک انجام شود تا از ظرفیت پساب برای احداث فضای سبز‌های جدید استفاده شود.

امیدوار هستیم با اقدامات کارگروه بخش عمده‌ای از مصوبات طرح جامع کاهش آلودگی هوای شهر اراک اجرایی شود و از طرفی با پدیده‌های اقلیمی و گرد و غبار مواجه شدیم که با توجه به منشأ خارجی و شرایط جدید ایجاد شده منتظر دستورالعمل‌های جدید سازمان حفاظت محیط‌زیست هستیم.

ممکن است روز‌های زیادی را با پدیده گرد و غبار مواجه باشیم و طبیعتاً نمی‌توان با دستور عمل قبلی تصمیمات درستی را اتخاذ کرد بنابراین منتظر دستورالعمل‌های جدید از طرف سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور هستیم.

متأسفانه از ابتدای سال با پدیده ریزگرد‌ها و گرد و غبار که عمدتاً منشأ خارجی دارند مواجه بودیم و با وجود اینکه کارگروه اضطرار آلودگی هوای اراک را تقریباً هر شب به‌طور مجازی برگزار می‌کنیم، ولی نیاز بود در ارتباط با اقداماتی که دستگاه‌های اجرایی باید انجام دهند و همینطور نحوه مواجهه با این پدیده‌های جوی بحث و تبادل نظر شد.

با توجه به گزارشی که همکاران محیط‌زیست و هواشناسی ارائه دادند منشأ اصلی آلودگی‌ها کشور‌های عراق و سوریه هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آلودگی هوای اراک محیط زیست استان مرکزی آلودگی هوای کاهش آلودگی محیط زیست فضای سبز شهر اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۲۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در محورهای مواصلاتی استان در حوزه ارتقاء روشنایی طولی و نصب حفاظ بتنی با اعتباری بالغ بر دو هزار میلیارد ریال فعال است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی، مهرداد جهانی با اشاره به تلاش بی وقفه برای افزایش سطح ایمنی در شبکه راه‌های استان اظهار کرد: در حال حاضر ۱۱ پروژه بزرگ در حوزه ارتقا روشنایی طولی راه‌ها و نصب حفاظ میانی بتنی در جاده‌های استان مرکزی فعال است.

وی افزود: برای اجرای این ۱۱ طرح بزرگ ایمنی، بیش از دو هزار میلیارد ریال اعتبار ملی در نظر گرفته شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با تشریح فرآیند اجرای این پروژه‌ها گفت: در حال حاضر چهار طرح اجرای حفاظ میانی بتنی در مجموع به طول ۴۷ کیلومتر با یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار با میانگین پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی در محورهای اراک - راهجرد، اراک - بروجرد، شازند - دوراهی و کمربندی غربی دلیجان فعال است.

جهانی افزود: اجرای شش طرح روشنایی و یک طرح ایمن سازی فیزیکی از دیگر اقدامات مهمی است که هم اینک در سطح شهرستان‌های استان مرکزی در دست اقدام است.

وی اعتبار تأمین شده برای اجرای این طرح‌ها را ۳۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: احداث ۱۷ کیلومتر روشنایی طولی در محورهای تفرش - سلفچگان، تفرش - فراهان و شازند - دوراهی، احداث روشنایی نقطه‌ای برای ایمن سازی تقاطع راه روستایی طرمزد با راهزان، رفع خاموشی‌های دو محور اراک - سلفچگان و اراک - بروجرد بعلت سرقت تجهیزات ایمنی، نصب دو برج نوری در محدوده ایست و بازرسی شهر دلیجان و ایمن سازی فیزیکی ۳۰ دماغه در سطح راه‌های استان از مجموعه اقدامات مهم و بزرگی است که در راستای افزایش سطح ایمنی راه‌ها اجرا شده و تعدادی نیز در حال اجراست.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی تصریح کرد: علاوه بر فعالیت‌های ذکر شده، پروژه‌های دیگری نیز در حوزه ارتقا ایمنی راه‌ها با رویکردهای دیگر از جمله رفع نقاط حادثه‌خیز شناسنامه‌دار، رفع نقاط مستعد حادثه، ترانشه برداری، اجرای شیب شیروانی، رفع نقاط پرتگاهی، ایمن سازی تقاطعات همسطح راه‌های فرعی و روستایی، نصب انواع تابلو و علائم، خط کشی و… نیز بصورت پیمانی و امانی در حال اجراست.

کد خبر 749841

دیگر خبرها

  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • اصفهان رکورددار آلودگی هوا/ هوای ۲۰ کلان‌شهر سالم و پاک ثبت شد
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان